Широкоплощни / с големи размери / покривала и платнища от лек и здрав водонепропусклив материал / 180 гр/кв.м/

Изработка на покривала за завиване на насипни материали с размери до 2500 кв.м.

Изработват се от здрава, двустранно промазана полиетиленова тъкан, UV защитена с период на експлоотация минимум две години. Тези покривала са идеално и евтино решение за завиване и на селскостопанска продукция, като зърно, бали , торове , както и на всякакъв вид строителни материали.Намират широко приложение и за временно покриване при довършителни дейности в строителството.Едновременно с функцията завиване, този материал може да се използва и за постилане, оформяйки площадка, върху която да се изсипват различни зърнени култури и други материали.

Плътната оплетка на материала позволява на покривалата да бъдат няколко пъти по- издържливи по отношение на разкъсване от обикновеното полиетиленово фолио(найлон), което ги прави устойчиви на различно натоварване от атмосферните и други условия.

Двустранната промазка на материала е гаранция за водонепропускливост на покривалата.

UV защитата на материала от своя страна прави покривалата по – дълготрайни и дава възможност за неколкократна употреба.

Теглото на материала е 180 гр./кв.м, което го прави лек и удобен за употреба, като не се налага повдигаща техника за разпъването на покривала с големи размери.

На база на проведените тестове за устойчивост на разкъсване спрямо 80/100/120 гр./кв.м, този вариант от 180 гр./кв.м отговаря на очакванията по отношение на здравина и дълготрайност.

Всяко широкоплощно покривало може да бъде изработено по зададени от клиента размери и обкантено по обиколката , което позволява поставянето на метален обков (капсоли), през зададено разстояние с различни диаметри от Ф9мм до Ф40мм, включително и елипса. Това от своя страна прави възможно покривалото да бъде привързано .

В процеса на производство на широкоплощното покривало е възможно поставяне на технологични отвори (отдушници), посредством които е възможно проветрение , без да се повреди покрития материал.

Готовите покривала се опаковат компактно и могат да бъдат доставени до адрес .

Не на последно място се нарежда конкурентната цена , която дава възможност за покриване на площи с големи размери.

Поддържаме постоянна наличност на покривала с размери 30х30 м и 35х35 м.